Carlo Ancelotti sljedeće sezone definitivno neće biti trener Milana, potvrđeno je danas iz tog kluba, budući da je ostao pri svojoj odluci da zbog operacije kičme uzme godinu dana odmora od nogometa.


Ancelotti je imao nekoliko sastanaka s Adrianom Gallianijem, koji ga je pokušavao uvjeriti da se vrati na klupu Rossonera, no iako je bi ooptimističan da će u tome uspjeti, od toga ipak neće biti ništa.


 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Milan je danas objavio priopćenje u kojem se navodi kako Ancelotti ne može biti trener kluba sljedeće sezone, a Ancelotti je na twitteru večeras napisao: "Hvala Milanu na njihovoj podršci i interesu. Bilo je teško reći 'ne' klubu koji toliko volim, ali potreban mi je odmor. Želim im sve najbolje."

Milan će ipak vjerojatno mijenjati trenera ovog ljeta, pa u igru, barem kad su u pitanju novinarske špekulacije, ponovno ulazi Unai Emery, a spominju se i Siniša Mihajlović i Vincenzo Montella, dok neki tvrde kako Silvio Berlusconi želi na klupu prve momčadi prebaciti trenera Primavere Christiana Brocchija.