Novi trener talijanskog prvoligaša Napolija bit će Maurizio Sarri, tvrdi predsjednik njegovog donedavnog kluba Empolija Fabrizio Corsi, koji tvrdi i kako je Sarri već potpisao ugovor s klubom iz Napulja.


Sarri je ovog tjedna podnio ostavku na mjesto trenera u Empoliju, rekavši kako mu je potreban novi izazov, a protekle je večeri viđen u Napulju na večeri s predsjednikom Napolija Aureliom de Laurentisom.

"Nazvali su me i rekli da je Sarri već potpisao za Napoli. Jako sam sretan zbog njega, jer on to zaslužuje, bez obzira na razočaranje zbog toga što nas je ostavio. Napravili smo sve što smo mogli kako bismo ga zadržali, ali to nije bilo moguće." rekao je Corsi.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Također sam sretan i zbog De Laurentisa, koji konačno ima trenera koji može doista poraditi na taktičkim i tjelesnim stvarima. Sarri će učiniti Partenopei vrlo sretnima. Nemoguće je da Napoli bude 20 bodova iza Juventusa, jer bi s takvom momčadi trebali biti puno bliže. Kad se radi o taktičkoj i fizičkoj spremi, naš bivši trener sa sobom nosi garancije." dodao je Corsi.

Očekuje se kako će Sarri sa sobom na San Paolo dovesti i veznjaka Mirka Valdifiorija i vratara Luigija Sepea, koji je ionako već u vlasništvu Napolija.