Iskusni vratar i kapetan Juventusa Gianluigi Buffon izjavio je nakon jučerašnjeg poraza u finalu Lige prvaka od Barcelone kako želi i sljedeće tri godine provesti u ovoj momčadi, koja je u Berlinu dala svoj maksimum kako bi ostvarila pozitivan rezultat.


Sjajni vratar je i sinoć imao nekoliko odličnih intervencija, ali nije uspio ponoviti berlinsku večer iz 2006. godine, kad je s reprezentacijom Italije na tom stadionu proslavio naslov prvaka.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ovo je trenutak u kojem sam sebi dopustio vjerovati u epsko postignuće. Nismo to uspjeli ostvariti, zbog toga što su na površinu isplivale određene kvalitete protivnika, a ne zbog toga što mi nismo dali svoj maksimum. Mi smo dokazali da se možemo nositi na ovakvoj razini. Šteta je što nismo slavili, ali ja znam kako se nositi s trenucima sreće i razočaranja koje sport donosi." rekao je Buffon za Tuttosport.

"Želim ostati na ovoj razini još najmanje tri godine, a onda ću spustiti zastor. Nadam se da ću do tada ostvariti još barem jedan san." odgovorio je tridesetsedmogodišnji vratar na pitanje o svojoj budućnosti.