Trener švicarskog prvoligaša Basela Paulo Sousa vjerojatno će naslijediti Vincenza Montellu na klupi talijanskog prvoligaša Fiorentine, tvrde talijanski mediji.

 


Portugalac ispočetka nije bio spreman prihvatiti ponudu Fiorentine, koja se nakon toga okrenula treneru Parme i bivšem talijanskom izborniku Robertu Donadoniju. Međutim, Sky Sports je protekle večeri donio vijest kako je bivši vezni nogometaš Juventusa ipak postigao dogovor s upravom Fiorentine, te bi u sljedećim danima njegov dolazak trebao biti i službeno potvrđen.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

 

Dok Sky Sports tvrdi kako je transfer već dogovoren, Calciomercato je nešto skeptičniji, pa pišu da je suradnja gotovo dogovorena, ali da još uvijek postoje određene razlike oko Sousine plaće. Ta web stranica tvrdi kako Fiorentina Portugalcu nudi milijun eura po sezoni, što ga svakako ne bi privuklo, s obzirom da u Baselu trenutno zarađuje 1,4 milijuna eura po sezoni, ali vjeruje se kako bi ta razlika mogla biti nadoknađena zahvaljujući bonusima vezanima uz rezultate.