Hrvatski reprezentativac Mateo Kovačić, koji se u Splitu priprema za sutrašnji kvalifikacijski dvoboj za Europsko prvenstvo 2016. godine protiv Italije, je za Sky Sports prokomentirao špekulacije oko svoje budućnosti, rekavši kako se u nogometu nikad ne može sa sigurnošću znati što će se dogoditi.


Kovačić bi trebao od prve minute započeti sutrašnju utakmicu, koja se na Poljudu igra pred praznim tribinama.

"Igranje iza zatvorenih vrata će zasigurno biti prednost za Italiju, ali mi u svakom slučaju moramo igrati svoju igru." rekao je Kovačić.

Nada se kako će momčad profitirati od samopouzdanja koje će sa sobom donijeti Ivan Rakitić, osvajač Lige prvaka i strijelac u finalu protiv talijanskog prvaka Juventusa.

"Sretni smo zbog njega, a to govorim kao Hrvat, a ne kao igrač Intera... On je spreman za susret protiv Italije i nadamo se kako može još jednom zabiti gol Gigiju Buffonu."

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Inter se povezuje s još jednim hrvatskim reprezentativcem, Wolfsburgovim Ivanom Perišićem, koji bi povećao hrvatski kontigent na San Siru.

"On je sjajan igrač i bio bi veliko pojačanje za svaku momčad, ne samo za Inter. Ako on dođe u Milano, bio bih vrlo sretan. Ako ima istine u tome, sigurno ćemo razgovarati o tome."

Što se samog Kovačića tiče, on je na meti Liverpoola, ali njegov trener Roberto Mancini uvjeren je kako će na njega moći računati i sljedeće sezone.

"Ja sam potpisao s Interom ugovor do 2019. godine, ali u nogometu nikad ne znate. U ovom trenutku ne mogu sa stopostotnom sigurnošću potvrditi da ostajem."