Talijanski reprezentativac Claudio Marchisio produžio je ugovor s Juventusom do ljeta 2020. godine, dok je trener Massimiliano Allegri stavio potpis na ugovor o suradnji s Juventusom do ljeta 2017. godine.


Marchisio je cijelu igračku karijeru proveo u Juventusu, a po isteku ovog ugovora imat će 34 godine, te je moguće da će karijeru i završiti u ovom klubu.

"Claudio proživljava san svakog djeteta. Doći u Juventus sa sedam godina i proći sve kategorije omladinske škole, te na kraju zaigrati za prvu momčad i ponijeti kapetansku traku. Mislim da kad bi sada netko zamišljao idealan put u Juventusu, teško bi zamislio nešto bolje od toga. Mislim da je to nešto jedinstveno u ovakvom klubu. Claudio je već legenda kluba, već je dio muzeja, i iako još nema ni 30 godina, već je odigrao preko 300 utakmica za Juventus i već je jedan od naših velikana. On je točka susreta Juventusa od jučer i Juventusa od sutra." rekao je predsjednik Juventusa Andrea Agnelli.

Agnelli je potvrdio i produženje suradnje s trenerom Allegrijem: "Allegri je produžio ugovor za još godinu dana. To nas čini sretnima i ponosnima. On je imao sjajnu prvu sezonu, već smo razgovarali o tome i on je odlučan u namjeri da jednako dobro odradi i sljedeće dvije godine s nama."

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Sportski direktor Giuseppe Marotta je rekao kako je za Juventus prijelazni rok gotov, te nema govora o prodaji Paula Pogbe ili Artura Vidala.

"Mi smo radili prije drugih klubova na našim glavnim ciljevima. Prijelazni rok je za nas od danas završen. Momčad je kompetitivna, imamo po dva igrača na svakoj poziciji, tako da mislim da je kompetitivna. Priče o Vidalu su samo glasine. Mi imamo dobre odnose s Realom, ali te glasine su čista utopija. Što se tiče Pogbe, već smo potrošili puno vremena pričajući u tome - Juventus neće prodavati najbolje igrače iz svoje momčadi." rekao je Marotta.