Bivši talijanski reprezentativac Fabio Cannavaro vjeruje kako je aktualni prvak Juventus i ove sezone glavni kandidat za osvajanje Serie A, iako i Inter radi dobar posao na tržištu igrača.


Nekadašnji nogometaš Juventusa je za talijanski sportski dnevnik La Gazzetta dello Sport prokomentirao neke od najaktualnijih nogometnih tema.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Juventus je i dalje glavni favorit za titulu, iako se puno toga promijenilo. Ne radi se o statistici ili taktici, nego o spremnosti na žrtvovanje. Inter radi dobar posao na tržištu igrača, popravili su obranu s Mirandom i doveli fizički snažnog igrača u Kondogbiji.

Trener Rome Rudi Garcia neće ponoviti određene pogređke iz protekle sezone, jer je shvatio da se u Italiji mora suočiti s činjenicama na kraju sezone. U Romi su se prošle sezone više bavili prepucavanjem s Juventusom kroz medije nego svojom igrom.

Rafael Benitez je za Napoli bio isprika za rezultate u prošloj sezoni. Maurizio Sarri, kao i Siniša Mihajlović, ima dobre ideje, koje su bitnije od iskustva. Nije istina da se on pojavio niotkuda. On je trener već dvadeset godina. Neki ljudi misle da se računa samo iskustvo treniranja u Serie A, ali to više nije tako.

Nadam se da će se Zlatan Ibrahimović vratiti u Milan - on bi uvijek bio u mojoj momčadi." rekao je Cannavaro.