Vezni nogometaš talijanskog prvaka Juventusa Paul Pogba kaže kako on može pokriti ulogu Artura Vidala u momčadi i tako pokazati koliko se razvio kao igrač.


Prodajom Artura Vidala Bayernu i odlaskom Andree Pirla u New York City FC, Juventus je ostao bez dva sjajna i iskusna vezna igrača.

"Izgubili smo neke važne igrače, ali došli su drugi koji imaju veliko iskustvo. Osim toga, mi smo Juventus i uvijek moramo biti dobri." rekao je Francuz za list La Gazzetta dello Sport.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Na pitanje vidi li sebe na poziciji 'trequartiste', ofanzivnog veznjaka kao što je bio Vidal, Pogba je odgovorio:

"Ja sam na raspolaganju treneru za ono što on od mene bude tražio, za dobrobit momčadi. Dobro se snalazim čak i na poziciji iza dvojice napadača, ali vidjet ćemo što će se dogoditi u sezoni. Mogu li postizati toliko golova kao Vidal? Zašto ne? Ja to mogu. Nadam se da je tako, zbog svih u klubu i zbog sebe.

Naučio sam puno toga od Vidala i Pirla, oni su sjajni igrači. Sada moram pokazati na terenu ono što su me oni naučili i pokazati kako sam se razvio.

Carlos Tevez je također otišao, ali pronašli smo druge ključne igrače. Momčad se nije revolucionarno promijenila, a doveli smo Khediru i Mandžukića, koji će biti važni igrači.

Kad nešto mijenjate, uvijek se osjeti razlika, ali mi smo Juventus i naša je dužnost da budemo dobri."