Bivši talijanski izbornik Cesare Prandelli vjeruje kako će Serie A ove sezone biti izjednačenija, te je pohvalio Romi i Juventus zbog toga kako su tijekom ovog prijelaznog roka osvježili svoje momčadi.


Nekadašnji trener Fiorentine je za talijanski sportski list Il Corriere dello Sport dao intervju u kojem je prokomentirao i šanse ostalih klubova da konačno ugroze Juventusov naslov prvaka.

"Prva riječ koja mi pada na pamet kad pomislim na sljedeće prvenstvo je balans. Juventus će morati biti puno oprezniji, jer se Napoli pojačao, dok Roma i milanski klubovi imaju jasnu viziju i žele ponovno igrati glavnu ulogu, ili barem biti u zoni Lige prvaka. Onda, tu su i Fiorentina i Lazio, koje se apsolutno ne smije potcjenjivati." rekao je Prandelli.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


57-godišnji trener je prokomentirao i promjene u momčadi Juventusa i Rome:

"Ja nisam ljubitelj momčadi koje su fotokopija prethodnih sezona. Carlos Tevez je otišao, a Mario Mandžukić je došao, i to je dobro. Ne postoji nešto kao drugi Apache i bila bi pogreška tražiti ga. Bolje je promijeniti strukturu momčadi i način igre, to je veći stimulans. Ostavimo li to postrani, oni su zamijenili trojicu igrača svjetske klase drugima, koji su na istoj razini.

Roma je mijenjala na isti način kao i Juventus, doveli su klasičnog golgetera u Edinu Džeki. Od odlaska Gabriela Batistute nisu imali klasičnu devetku u vrhu napada. On će puno toga donijeti momčadi Rudija Garcije."