Planovi Milana za izgradnju novog stadiona pali su, čini se, u vodu. Potvrdio je to nakon današnjeg sastanka s tajlandskim investitorom Bee Taechaubolom predsjednik kluba Silvio Berlusconi.


Rossoneri su od grada Milana dobili odobrenje za izgradnju vlastitog stadiona u četvrti Portello, ali pravni spor s tvrtkom koja u vlasništvu drži dio potrebnog zemljišta odgodio je cijeli proces, a čini se kako bi taj plan mogao ostati samo povijest.

"Mislim da će Milan ostati na San Siru. Meni se San Siro doista sviđa, a i Mr. Beeju također. On je uvjeren da je to najbolje rješenje. San Siro je stvoren za nogomet." rekao je Berlusconi nakon današnjeg sastanka.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ugovor s Mr Beejem? To je sada samo formalnost, jako mi se sviđa Bee Taechaubol. Možemo li sklopiti ugovor do mog rođendana (29. rujna)? Ne, bit će to dva dana kasnije. U svakom slučaju, ja sam u godinama kad više ne slavim rođendane. Koncentriramo se na brendiranje Milana u dalekoistočnim zemljama, ne samo u Kini. Taj plan bi Milanu trebao donijeti preko 100 milijuna eura godišnje." dodao je Berlusconi.