Francuski reprezentativac Lucas Digne je otkrio kako je ovog ljeta odbio ponude nekoliko engleskih premierligaša kako bi karijeru nastavio u redovima talijanskog prvoligaša Rome.


Donedavni nogometaš Paris Saint-Germaina je u kolovozu stigao na posudbu u Romu i odmah postao standardni član početne postave trenera Rudija Garcije, koji je i inzistirao na njegovom dolasku.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"U samo nekoliko dana sam igrao protiv prvaka Italije i Europe, Juventusa i Barcelone. Jako sam dobro primljen od strane iskusnijih igrača ovdje u Romi i ovdje sam pronašao pravo obiteljsko okruženje." rekao je Digne za L'Equipe.

"Navijači? Ohrabrujuće je vidjeti da toliko ljudi stoji iza nas. Govorilo se o Scudettu i shvatio sam zašto sam došao ovdje. Trener Rudi Garcia je imao veliki utjecaj na moju odluku da dođem ovdje, ali on nije bio jedini razlog mog dolaska, s obzirom da je Roma zainteresirana za mene već nekoliko godina. Imao sam i ponude iz Engleske, ali sam shvatio da je Roma klub u kojem sam najviše želio igrati. Ovdje sam na posudbi, tako da ne znam koliko ću dugo ostati, ali dat ću sve za ovaj dres." dodao je Digne.