Kapetan Napolija Marek Hamšik je nakon jučerašnjeg pobjede protiv Juventusa rezultatom 2:1 izjavio kako je to znak koliko je Napoli napredovao od odlaska Rafaela Beniteza, potvrdivši tako još jednom kako nije bio u dobrim odnosima s bivšim trenerom.


Prošle sezone Napoli je i na svom terenu i u gostima poražen od Juventusa rezultatom 3:1, dok su u talijanskom superkupu poraženi na penale, nakon rezultata 2:2. Protekle večeri momčad novog trenera Maurizija Sarrija je slavila na San Paolu zahvaljujući golovima Lorenza Insignea i Gonzala Higuaina.

"Odradili smo na terenu ono što je trener tražio od nas. Sretan sam zbog toga što sam sada puno više u srcu akcije u usporedbi s prošlom sezonom. Možda ne dolazim tako često do protivničkog gola, ali doista mi se sviđa ovaj stil igre. Dinamičnija smo i kompaktnija momčad u usporedbi s prošlom sezonom, puno više igramo s loptom u nogama i nismo koncentrirani na duge lopte. Postavio sam sebi cilj - želim postići deset golova ove sezone. Više mi se sviđa moja nova pozicija, jer sada više imam loptu u nogama." rekao je Hamšik.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


I Juventus i Napoli su potvrdili kako je talijanski prvak ovog ljeta poslao ponudu vrijednu 25 milijuna eura kako bi Slovaka doveo u Torino, ali je ona odbijena.

"Istina je, željeli su me dovesti, ali ja nikad nisam ni pomislio na to. To je sada zatvorena knjiga. Ja sam koncentriran na to da budem dobar u ovom dresu, koji nosim već dugi niz godina." zaključio je Hamšik.