Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić uvjeren je kako će biti spreman za derbi protiv Juventusa sljedeće nedjelje, a smatra kako bi pobjeda Intera u tom susretu poslala snažnu poruku konkurentima u utrci za vrh ljestvice.


Jovetić se ranije vratio s reprezentativnih zadaća, budući da nije bio spreman za igru zbog ozljede mišića, ali nada se kako će biti spreman za Derbi d'Italia.

"Još uvijek sam tužan zbog eliminacije iz utrke za Europsko prvenstvo, jer smo uložili svoja srca u to, a ipak nije bilo dovoljno. Imali smo također i malo nesreće." rekao je Jovetić za Gazzettu dello Sport.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Pobjeda protiv Juventusa bi poslala snažan signal. To bi bio pokazatelj naše snage u Serie A i korak naprijed u našoj sezoni. Na kraju krajeva, ja sam već zabijao golove protiv Bianconera na njihovom stadionu. Bit će do sjajna utakmica, jer su oni, unatoč posljednjim rezultatima, i dalje Juve."

Inter nije pobijedio Juventus na San Siru od 2010. godine, godine u kojoj su osvojili trostruku titulu, ali ovo je za sada najgora sezona Juventusa od tada.

"Ne mogu vjerovati kad vidim Juventus tako nisko na ljestvici. Oni su i dalje vrlo jaki, čak i bez ozlijeđenih igrača i nakon puno promjena tijekom ljeta. I dalje imaju vrlo talentirane igrače i prije reprezentativne stanke su počeli hvatati pravu formu, tako da moramo biti oprezni." zaključio je Jovetić.