Hrvatski reprezentativac Milan Badelj vjeruje kako je momčad Fiorentine potcijenjena u talijanskoj nogometnoj javnosti, no oni žele ostati na vrhu ljestvice Serie A i na kraju i osvojiti Scudetto.


Viole su trenutno zajedno s Interom vodeća momčad lige, no i dalje mnogi u Italiji vjeruju kako su glavni favoriti za osvajanje naslova prvaka Roma i Napoli.

"Firenza je prepuna entuzijazma zbog prvog mjesta na ljestvici. Trenutno je na vrhu ljestvice velika gužva, ali mi smo dobra momčad i želimo ostati na vrhu sve do kraja. Neki vjerojatno potcjenjuju Fiorentinu, s obzirom da nismo ništa osvojili prošle sezone." rekao je Badelj.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Uz Badelja, u redovima Fiorentine ove sezone briljira još jedan hrvatski reprezentativac - Nikola Kalinić jedan je od vodećih strijelaca lige u koju je ovog ljeta stigao iz Dnipra.

"Nikola Kalinić je igrač kojega jako cijenim i po mom mišljenju on je prerano otišao u Premier ligu. Bio je dobar u Dnipru, iako ta liga nije previše praćena, ali sada kada igra u Italiji svi mogu vidjeti njegovu kvalitetu." dodao je Badelj.