Krilni napadač Intera Adem Ljajić, koji je bio jedan od najtužnijih igrača na terenu nakon sinoćnjeg poraza od Napolija, nakon utakmice je ipak bio ponosan na način na koji se njegova momčad suprotstavila Napoliju s igračem manje.


Srpski reprezentativac je bio jedan od najboljih igrača na terenu i strijelac jedinog gola za Inter, a samo su vršci prstiju Pepea Reine i vratnice spasile domaćina od gubitka dva već upisana boda u posljednjim sekundama utakmice.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Mislim da smo svi odigrali dobro i da smo pokazali da smo sjajna momčad. Obična momčad ne može odigrati ovako u Napulju, s dva gola zaostatka i s čovjekom manje. To je nogomet. Moramo podići glave i vratiti se pripremama za sljedeću utakmicu." rekao je Ljajić nakon utakmice.

"Napravili smo sve što smo mogli kako bismo ostvarili pozitivan rezultat, ali nismo imali sreće i dva puta smo pogodili okvir gola. U jednom trenutku sam vidio strah u očima igrača Napolija. Da su imali pravo na pet izmjena, ubacili bi petoricu napadača. Kad bismo igrali ovako svaku utakmicu, onda bismo po mom mišljenju mogli pobijediti svakoga. Radili smo naporno i dali sve od sebe. Tužan sam zbog Yuta Nagatoma, jer je on sjajan dečko i uvijek daje sve od sebe." dodao je Ljajić.