Kako pišu talijanski mediji, trener Milana Siniša Mihajlović ponovno je došao u situaciju da njegova momčad mora dobiti sljedeće dvije utakmice kako bi izbjegao otkaz.


Rossoneri jučer nisu uspjeli na domaćem terenu pobijediti posljednju momčad lige, Veronu, a prema pisanju talijanskih medija Silvio Berlusconi je vrlo ljut napustio svečanu ložu.

Tuttosport danas piše kako je Berlusconi nedavno pred Mihajlovića postavio cilj osvojiti dvanaest bodova u posljednje četiri utakmice u 2015. godini, no nakon dva remija u dva prethodna kola, maksimalni broj bodova koji mogu osvojiti je osam.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Isti list vjeruje kako bi sljedeće dvije utakmice - protiv Sampdorije u kupu u četvrtak i protiv Frosinonea u Serie A u nedjelju - mogle odrediti Mihajlovićevu sudbinu.

Nakon te dvije utakmice slijedi zimska stanka, što bi klubu dalo prirodnu šansu za smjenu na klupi, ukoliko se odluče za takvu rješenje. U tom slučaju spominju se već brojna imena, poput Cristiana Brochija, Maura Tassottija, Cesarea Prandellija, Luciana Spalettija i Francesca Guidolina.