Mladi talijanski reprezentativac i vratar talijanskog prvoligaša Genoe, Mattia Perin, spreman je za nastavak karijere u nekom velikom klubu, a Roma bi bila idealna sredina za njega, riječi su njegovog menadžera Mattea Roggija.


Genoa danas gostuje upravo kod Rome u posljednjoj utakmici ove godine, a Roggi je tom prilikom za Tuttomercatoweb rekao:

"Teško je sa sigurnošću reći što će se dogoditi u lipnju. Mattia zasigurno igra na vrlo visokoj razini već tri gdoine, unatoč činjenici da su mu samo 23 godine. Ako se sljedećeg ljeta budu događala preseljavanja vratara, moguće je da i on bude među onima koji će promijeniti sredinu. Mislim da je on pri kraju procesa napredovanja u Genoi i bilo bi u redu da dobije priliku za izazove u nekoj drugoj sredini, po mogućnosti u klubu koji igra u Europi. Može li otići u inozemstvo? Neću ni tu mogućnost odbaciti."


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Mislim da bi prelazak u Romu bio dobra ideja. Mattia ima karakteristike potrebne za igranje u klubu kakav je Roma, jer ima široka ramena i ne dopušta da pritisak utječe na njega. Roma je već imala opciju dovesti ga u sklopu transfera Andree Bertolaccija, ali činilo se da nisu previše zainteresirani." dodao je Roggi.

Roma će, u svakom slučaju, na ljeto morati tražiti najmanje jednog novog vratara, budući da se poljski reprezentativac Wijciecj Szczesny vraća s posudbe u Arsenal, a iskusni Morgan De Sanctis odlazi u mirovinu.