Dopredsjednik Milana Adriano Galliani je potvrdio povratak u taj klub Kevina Prince-Boatenga, koji će u siječnju potpisati ugovor s klubom, nakon što je po raskidu suradnje s njemačkim bundesligašem Schalkeom trenirao u Milanellu.


"Boa je raznovrstan igrač. On može igrati u više uloga, dobar je i mislim da će nam pomoći na različitim pozicijama." rekao je Galliani.

"Mario Balotelli i Jeremy Menez? Naš napad će biti pojačan njihovim povratkom. Mislim da Milan i sada ima vrlo dobru momčad." dodao je Galliani, prokomentiravši formu momčadi nakon jučerašnje pobjede protiv Frosinonea.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Zadovoljni smo s posljednja dva gostovanja, koja su bila ključna za sezonu. Utakmica u Genoi (protiv Sampdorije u kupu) je zasigurno bila naša prekretnica. Protiv Frosinonea je bilo dobro, iako svi pomalo žalimo zbog toga što nismo pobijedili protiv Carpija i Verone, jer bi pogled na ljestvicu bio drugačiji. Nije problem jesmo li nešto zaslužili ili ne, ali mogli smo imati više bodova nego što imamo da smo imali, na primjer, dosuđen penal u Veroni. Ipak, imamo 28 bodova i držimo se toga. Treće mjesto? Nećemo ništa predviđati, to nikad ne završi dobro." zaključio je Galliani.