Supredsjedatelj Milana Adriano Galliani je izjavio danas kako su prelasci Stephana El Shaarawya u Romu i Alesija Cercija u Genou u ovom trenutku blokirani.


"El Shaarawy je igrač Monaca i oni ga moraju zadržati do 30. lipnja, ako ne postignemo drugačiji dogovor. Pregovori s Romom su blokirani. Stephan bi se mogao vratiti kod nas ako Cerci ode, inače smo prebukirani." rekao je Galliani.

"Što se Cercija tiče, mi smo dali zeleno svjetlo za njegov transfer u Genou. Igrač i Atletico Madrid su također potpuno suglasni. Međutim, nemamo odobrenje od katarskog fonda (koji drži dio prava na Cercijev ugovor). Oni imaju pravo reći 'ne'. Ako oni to ne odobre, Cerci će ostati kod nas."


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Luiz Adriano ima ponudu kineskog Jiangsu Suninga, ali ni taj transfer još uvijek nije gotov, iako se čini prilično siguran: "Da biste preselili u Kinu, morate imati vizu i to će potrajati nekoliko dana. Trebat će još malo strpljenja, ali nema problema. Luiz Adriano je izvanredan igrač, ali dobro smo pokriveni i bez njega, jer imamo Baccu, Balotellija, Meneza i Boatenga."

Na kraju je Galliani prokomentirao i situaciju s Mariom Balotellijem i Jeremyem Menezom, koji su već nekoliko tjedana izvan stroja zbog ozljeda: "Njih se treba smatrati kao nova pojačanja, jer uopće nisu igrali. Balotelli je odigrao nekoliko utakmica, dok Menez, koji je bio naš najbolji strijelac prošle godine, nije ni izašao na teren."