Francuski reprezentativac Lucas Digne, koji je na posudbi iz Paris Saint-Germaina u Romi, kaže kako je sretan u redovima ovog talijanskog prvoligaša, ali odluka o trajnom ostanku u Rimu nije na njemu.


"S vremena na vrijeme razmijenim poruke sa sportskim direktorom Paris Saint-Germaina Olivierom Letangom. Za sada si ne postavljam takva pitanja. Ja sam jako sretan ovdje, sve je odlično za mene. Na ljeto odluka neće biti na meni, vidjet ćemo što će se dogoditi. U svakom slučaju, ja sam za sada sretan ovdje." rekao je Digne za Canal Plus.

"Euro 2016? To mi je jako važno, zbog toga sam i došao u Romu kako bih redovno igrao. Važno mi je da odemo što je dalje moguće. Konkurencija za mjesta? To je nogomet, u svakom velikom klubu postoji konkurencija za mjesta."


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Roma sutra u uzvratnom susretu osmine finala Lige prvaka gostuje kod madridskog Reala, koji nakon prve utakmice ima prednost od 2:0, no Francuz je uvjeren kako je preokret moguć.

"Uvijek postoji šansa da se nešto napravi. Mi ćemo izaći na teren s našom nogometnom filozofijom, s ciljem da pobijedimo i ostvarimo najbolji mogući rezultat. Ako budemo igrali svoju igru i ako se uspijemo nametnuti, onda možemo nešto napraviti naprijed." dodao je Digne.