Kapetan Intera Mauro Icardo je pred nastavak klupske sezone poručio kako je u talijanskoj Serie A ostalo još dosta bodova za osvojiti, te se njegova momčad ima za što boriti.


"Sve je još uvijek otvoreno i puno je bodova za koje se ima igrati. Moj oporavak ide dobro, treniram već tjedan i pol." rekao je Icardi za Inter Channel.

Argentinac je pozvao svoje suigrače da se koncentriraju na nedjeljno gostovanje Torina na San Siru.

"U talijanskom nogometu su sve utakmice teške i važno je ne potcijeniti protivnika. Utakmica protiv istog protivnika iz prošle godine je još uvijek svježa u sjećanju - izgubili smo utakmicu iz kornera u posljednjoj minuti."


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Moramo se koncentrirati na to da odigramo dobro, kako smo igrali i do siječnja. Nakon toga smo pali, ali od utakmice s Juventusom smo pokazali svoj ponos i povratili samopouzdanje. Protiv Rome smo pružili fantastičnu izvedbu i mogli smo pobijediti i odnijeti doma sva tri boda." dodao je Icardi, koji je imao posebne riječi hvale za hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

"On je u sjajnoj formi, a zabio je gol čak i za reprezentaciju. On je doista važan za nas i pomaže svima oko sebe."

Na kraju, Icardi je imao i poruku za navijače: "Oni već znaju što ja mislim. Nadam se da ću ono što osjećam pokazati i na terenu, postizati golove i pomagati momčadi."