Ishod sljedeće dvije utakmice, protiv Genoe i Udinesea, ključan je za sezonu Intera, smatra trener Roberto Mancini, koji dodaje kako ne postoji uvijek objašnjenje za lošu formu.


Inter sutra igra protiv Genoe, a Mancini vjeruje kako je to jedna od dvije ključne utakmice za njegovu momčad: "Sve će ovisiti o sljedeće dvije utakmice. Ako osvojimo te važne bodove, onda će pobjeda protiv Napolija dobiti na značaju. Ali moramo se dokazati.

Svi imaju uspone i padove, s iznimkom Juventusa. To je normalno tijekom sezone. Mi smo napravili neke pogreške, kao i brojne druge momčadi, ali igrači su uvijek davali svoj maksimum. Pogreške se uvijek prave, prije svega kog momčadi u razvoju, kao što je naša.

Nažalost, nekad može biti previše tih uspona i padova, možda i bez poznatog razloga. Mi smo tako gubili bodove, bez previše objašnjenja, ali to je nogomet.

Naš loš niz? Ne postoji uvijek objašnjenje. Zašto je Barcelona izgubila nekoliko posljednjih utakmica? Jer je nogomet čudan, ne znam da im se ikad nešto takvo dogodilo.

Nekad stvari jednostavno ne idu dobro. Mi smo gubili bodove u nekim delikatnim trenucima, iako nismo zaslužili poraze." rekao je Mancini.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Juventus je najjača momčad u Italiji. Oni osvajaju ligu godinu za godinom i svake godine pojačavaju momčad. Na početku sezone su izgubili neke bodove, ali možda je i to bila određena prednost. Ako izgubite bodove na početku sezone, lakše se oporaviti, iako je Juve na vrhu sasvim zasluženo. Sada je na drugima da se pokušaju pojačati na pravi način.

Kad počnete raditi u novom klubu, u određenom trenutku shvatite da je momčad postigla određeni automatizam. Mi smo sada na toj točki. Ja razumijem razočaranje, ali sada momčad počinje imati svoj vlastiti momčadski duh.

Igrači očito uvijek žele igrati, ali moraju to zaslužiti. Na početku sam puno mijenjao kako bih svima dao priliku, ali dođe trenutak kad momčad mora imati jasno definiranu osnovu." dodao je Mancini.