Trener Intera Roberto Mancini je u razgovoru za današnje izdanje emisije La Politica nell Pallone najavio dolazak Evera Banege u taj klub, rekavši kako će on ostati na mjestu trenera, dok se Zlatan Ibrahimović neće vratiti.


"Ovo je bila dobra sezona za nas. S obzirom na način kako smo započeli natjecanje u prvenstvu nadali smo se da ćemo izboriti Ligu prvaka, ali imali smo sjajne protivnike ispred sebe. Četvrto mjesto na kraju i nije tako loše. Nismo bili loši u dvobojima s izravnim protivnicima, a u nekim trenucima smo bili i bolji od naših protivnika.

Na duge staze, iznad nas su momčadi koje su uspjele osvojiti više bodova kroz sezonu i mi sada moramo gledati kako ugraditi nove elemente u momčad kako bismo popravili svoju konstatnost i smanjili zaostatak za momčadima koje su sada ispred nas, koji je prilično veliki." rekao je Mancini.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Jesmo li doveli Banegu? Čini se da jesmo, da. On ima kvalitetu i karakter, nema sumnje da će nam biti od pomoći. Puno naših igrača je doista napredovalo i pokazali smo kvalitetu. S godinom iskustva više, oni će biti još bolji, poput Kondogbije, koji je bio važan u drugom dijelu sezone." nastavio je Mancini.

"Moja budućnost u Interu. Ako bih odgovarao u postocima, od 0-100%, šanse za moj ostanak u ovom trenutku su 100%.

Može li se Ibrahimović vratiti u Inter? Ne vjerujem. Mislim da je on već donio odluku o svojoj budućnosti, ali ona neće biti u Interu. To je šteta, jer je on igrač koji doista može stvoriti razliku." zaključio je Mancini.