Kapetan Rome Francesco Totti produžio je ugovor s tim klubom za dodatnih godinu dana, najavivši kako će mu sljedeća, dvadesetpeta sezona u karijeri biti ujedno i posljednja, nakon čega će preuzeti ulogu tehničkog direktora ovog kluba.


"Doista sam želio ovaj ugovor. On predstavlja ostvarenje mojih snova. Uvijek sam želio okončati karijeru nosivši samo jedan dres - dres Rome. Nakon razgovora s predsjednikom još sam uvjereniji da radeći zajedno možemo ostvariti velike stvari." rekao je Totti za službenu stranicu Rome.

"Prilično je prikladno da je na godišnjicu osnivanja Rome Francesco Totti potpisao novi ugovor. Nitko nije odigrao više utakmica i postigao više golova za ovaj klub od Francesca Tottija i presretni smo što će on nastaviti igrati još jednu sezonu. On je zaslužio ovaj ugovor i sada želimo da Francescova posljednja godina na terenu bude početak nove uspješne ere za Romu." dodao je predsjednik Rome James Pallotta.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Uz jednogodišnji igrački ugovor, Totti je potpisao i ugovor na šest godina u ulogi tehničkog direktora.

"Jako sam sretan, jer ću nakon još jedne godine u ulozi igrača imati šest godina u ulozi direktora. Kao što sam uvijek govorio predsjedniku i ljudima iz kluba, želio sam vrlo specifičnu ulogu tehničkog direktora. Oni su se složili s tim i jako sam zahvalan zbog toga." dodao je Totti.