Kako pišu talijanski mediji, portugalski trener Paulo Sousa blizu je odlaska iz Fiorentine, nezadovoljan obavljenim u ljetnom prijelaznom roku, te je već počeo pakirati stvari za odlazak iz Firenze. No, oglasili su se iz kluba i objasnili kako Portugalac samo seli u drugu kuću u Firenzi.


Vjeruje se kako je bivši veznjak dortmundske Borussije i Juventusa nezadovoljan slabom aktivnošću kluba na tržištu igrača ovog ljeta. Naime, iako je u klub stiglo čak 12 novih igrača, najskuplje plaćeno pojačanje je Davide Astori, koji je koštao svega 3,5 milijuna eura, dok je s druge strane uprihođeno 27 milijuna eura samo od prodaje Marcosa Alonsa. Uz to, nije uspio ni pokušaj povratka Stevana Jovetića posljednjeg dana prijelaznog roka.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Fiorentina čvrsto opovrgava neutemeljenu priču o odlasku trenera Paula Souse, koju je danas proširio novinar Mediaseta Paolo Bargiggia. Fiorentina je začuđena površnošću kojom je cijeli scenario stvoren. Fiorentina je uvijek surađivala s medijima i pojedinačnim novinarima na društvenim mrežama, poštujući pravo na mišljenje i kritiku, ali više nema namjeru prihvaćati izvještaje utemeljene na optužbama, pretpostavkama ili nepotvrđenim tvrdnjama." objavili su iz Fiorentine.