Sedamnaestogodišnji vratar Milana Gianluigi Donnarumma je odbacio špekulacije koje ga povezuju s madridskim Realom, rekavši kako je koncentriran samo na svoj trenutni klub.


Donnarumma je postao treći najmlađi igrač koji je ikada zaigrao u dresu talijanske reprezentacije i najmlađi vratar u povijesti Azzurra, ušavši u igru u drugom poluvremenu prijateljske utakmice protiv Francuske prošlog tjedna.

Mladi vratar se još prošle sezone nametnuo kao prvi vratar Milana, a vjeruje se kako je Italija u njemu dobila i dugogodišnjeg nasljednika Gianluigija Buffona na vratima reprezentacije.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Naravno, sve to moralo je potaknuti i špekulacije oko njegove budućnosti, koju mnogi vide u dresu aktualnog europskog prvaka, no on tvrdi kako o tome ne razmišlja.

"Ja razmišljam samo o Milanu. Pokušavam igrati dobro ovdje i trenirati dobro iz dana u dan, a vidjet ćemo što će biti u budućnosti." rekao je Donnarumma.

Otkrio je i svoju veliku sreću zbog debija u dresu reprezentacije, zahvalivši i izborniku Giampieru Venturi i svom iskusnom kolegi Gianluigiju Buffonu, koji mu je bio od velike pomoći.

"Bio je nevjerojatan osjećaj biti dio seniorske reprezentacije već u mojim godinama. Želim se zahvaliti izborniku Venturi na ukazanoj prilici. Buffon mi je dao neke sjajne savjete. On mi je rekao da uživam i to je to. Dobro smo se zabavljali na treninzima." dodao je Donnarumma.