Mladi hrvatski reprezentativac Mario Pašalić je, prema riječima svog menadžera Vincenza Cavalierea, sretan u redovima Milana, iako za sada nije uspio izboriti mjesto u momčadi ovog kluba.


U ekskluzivnom razgovoru za CalcioMercato.com, Cavaliere je na pitanje zašto njegov klijent još uvijek čeka na debi u svom novom klubu rekao: "Mario trenira dobro od dolaska u Milan. On je blizu svoje najbolje forme, već je na vrlo dobroj razini. Mislim da Montella donosi prave odluke. Njemu treba vremena prije debija u službenim utakmicama, priključio se suigračima u kolovozu i još uvijek nije potpuno spreman. Vangioni je u vrlo sličnoj situaciji, ali nadamo se najboljem."


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Cavaliere je prokomentirao i zadovoljstvo svog klijenta i to kako se prilagodio životu u Italiji.

"On je sretan. Razgovarao sam s njim nakon utakmice protiv Lazija i Mario je sretan zbog tog iskustva. Nabrojao mi je svoje ambicije. On je jednostavno takav. On ne razmišlja o sebi kao o pojedincu, nego se uvijek koncentrira na momčad. Dobro se snašao u Italiji, jer on već priča četiri jezika: hrvatski, engleski, francuski i nešto španjolskog. Milan je veliki klub, to je jedinstvena organizacija. On ide ne tečajeve talijanskog jezika i brzo uči. Naravno da bi volio više igrati i uvjereni smo da hoće. On često razgovara s Montellom, koji mu daje savjete. Igrat će kad bude spreman. Ja sam sretan što je prebrodio ozljedu i što je sada sretan."

Cavaliere je otkrio i imena drugih klubova koji su ovog ljeta bili zainteresirani za Pašalića: "Imali smo kontakte s još sedam klubova. Nije lako dovesti ga za stalno, jer Chelsea vjeruje u njega za budućnost. Gotovo je prešao u PSV, ali onda se pojavio Milan, dok su i Torino, Sporting Gijon, WBA i Middlesbrough također bili zainteresirani."