Kapetan Rome Francesco Totti kaže kako vlada potpuna harmonija između njega, trenera Luciana Spallettija i predsjednika kluba Jamesa Pallotte, nakon burnih događaja iz protekle sezone.


Novu polemiku izazvala je izjava Tottijeve supruge Ilary u razgovoru za današnje izdanje lista La Gazzetta dello Sport, no legendarni veznjak koji će sutra napuniti 40 godina kaže kako nema nikakvih problema.


Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Ilaryne riječi su me navele da shvatim još više kako žena koja vas voli apsorbira probleme svog supruga. Shvaćam koliko je ona patila zbog moje neugodne situacije prošle sezone, ali danas želim naglasiti da postoji potpuna harmonija između mene, predsjednika Pallotte i trenera Spallettija.

Izuzetno cijenim trenera i imam iskren i otvoren odnos s predsjednikom. Svi imamo isti cilj, što je dobrobit Rome, kao što uvijek naglašavam. Sutra ću proslaviti svoj 40. rođendan i sretan sam što ću to napraviti sa svojim suigračima, trenerom, svojim klubom, svojom obitelji i svim navijačima koji me prate na Facebooku, gdje ću odgovarati na pitanja od 20 sati." poručio je Totti preko svog medijskog tima.