Legendarni argentinski nogometaš Diego Armando Maradona proslavio je rođendan ustvrdivši kako bi njegova momčad Napolija pregazila trenutnu momčad Juventusa, a svog sunarodnjaka Gonzala Higuaina je nazvao izdajnikom.


El Pibe je povodom svog 56. rođendana snimio video poruku koju je objavio na svojoj službenoj internet stranici, nakon što je odgledao pobjedu Juventusa nad Napolijem rezultatom 2:1.

"Moj je 56. rođendan, ali tužan sam jer smo izgubili od Juventusa. Protiv ovog Juvea, moj Napoli bi sasvim sigurno postigao četiri gola. Ako to ne znate sami, pitajte svoje očeve. Ovaj Juve nije onako jak kao što je bio onaj protiv kojega sam ja nekada igrao." rekao je Maradona.

Strijelac pobjedničkog gola bio je bivši napadač Napolija Gonzalo Higuain, koji gol nije proslavljao na terenu, ali to nije impresioniralo Maradonu.

"Ja nisam izdajica. Nije me briga za to što je Higuain napravio, on može ići svojim putem, nije me briga. Ja sam opušten, jer ja nikad nisam izdao dres Napolija. Moje srce je Napolitansko." dodao je Maradona.