Tehnički direktor Milana Paolo Maldini je potvrdio kako je taj klub postavio produženje suradnje s iskusnim napadačem Zlatanom Ibrahimovićem kao svoj prioritet pred početak nove sezone.


Maldini je poručio kako iz tog kluba ne žele zavaravati svoje navijače, s obzirom da su im na raspolaganju ograničena financijska sredstva, dok se u javnosti spominje veliki broj igrača kao potencijalna pojačanja. Pred zahuktavanje situacije u prelaznom roku, koji će ove godine biti pomaknut za mjesec dana u odnosu na tradicionalne sezone, Maldini kaže kako će njegov klub obratiti pozornost na moguće prilike koje će se ukazati, ali kako nisu u mogućnosti praviti transfere kakve su pravili nekad.

"Prošle sezone smo položili temelje našim planovima za Milan i između zime i ljeta smo doveli devet novih igrača. Ali ove godine ćemo ići na ciljana pojačanja, ne želimo zavaravati naše navijače i nemamo mogućnost kupovati onoliko igrača kao što smo mogli nekad ranije. Ali pazimo na sve prilike koje će se otvoriti." rekao je Maldini na konferenciji za novinare.

Maldini je potvrdio kako uprava kluba radi na produženju suradnje s Ibrahimovićem, koji se vratio na San Siro u siječnju i od tada imao snažan utjecaj na igre i rezultate momčadi.

"Radimo naporno na postizanju dogovora. Započet ćemo sezonu za dvadesetak dana, znamo da ćemo imati kratko vrijeme za pripreme i naša ideja je što prije zaključiti dogovor s Ibrom. Normalno je imati plan B, čak i C i D, ali mi imamo svoje prioritete, a Ibrahimović je naš prioritet." zaključio je Maldini.