Španjolski napadač Alvaro Morata je nakon jučerašnje utakmice Lige prvaka protiv Ferencvarosa, u kojoj je zabio dva gola, objasnio kako je došlo do njegovog 'preporoda' otkako se ovog ljeta vratio u Juventus.


"Rekao sam kad sam se vratio ovdje da se osjećam kao kompletniji igrač i zrelija osoba zbog toga što sam u karijeri prošao i dobre i loše stvari. Bilo je to iskustvo iz kojeg sam puno toga naučio. Za mene je motivacija isto ono što svaka osoba treba u životu - da se osjeća željeno i voljeno. Mislim da sve to što trebam imam ovdje u Juventusu. Još mogu napredovati i vjerujem da ćemo nastaviti zajedno rasti i da ćemo otići daleko." rekao je Morata za Sky Sport Italia.

Morata je u Juventusu ponovno zajedno u momčadi s Cristianom Ronaldom, s kojim je kao vrlo mladi igrač surađivao u madridskom Realu.

"Ne trebam vam ni govoriti što Ronaldo predstavlja i što on donosi momčadi. On je sjajan suigrač, razgovara sa svima, pomaže svima i naš je najvažniji igrač. Svi se nadamo da on može nastaviti zabijati golove i predvoditi nas do razine koju je on zamislio."

Direktor Juventusa Fabio Paratici je rekao kako su se odlučili ponovno dovesti Moratu jer je on igrač koji može igrati i pored Ronalda i pored Dybale.

"Ja dobro poznajem njihove karakteristike i moram maksimalno iskoristiti njihove kvalitete kako bih bio na pravom mjestu za gol ili asistenciju. Na raspolaganju sam momčadi i nemam ništa protiv toga da se svojim kretanjima na terenu prilagodim njihovim karakteristikama." dodao je Morata.