Napadač milanskog Intera Romelu Lukaku je nakon osvajanja naslova prvaka Italije izjavio kako je ovo najbolja godina u njegovoj karijeri, naglasivši: "Uistinu sam ponosan zbog toga što igram za Inter."


Belgijski napadač se mašući zastavom i pjevajući sa svog prozora priključio navijačima Intera u karuselu gradom dok su proslavljali i teoretsku potvrdu osvajanja titule nakon što je Atalanta remizirala na gostovanju kod Sassuola.

"Jako sam sretan zbog svih navijača Intera širom svijeta, zbog momčadi, zbog stručnog stožera, predsjednika i svih u klubu. Ovo je bila sjajna godina za nas i uistinu sam ponosan zbog toga što igram za Inter. Želio sam izaći ovdje i slaviti s ljudima. Rekao sam prijateljima da je najbolji način da osjetite atmosferu taj da budete ovdje s navijačima. Za mene i brojne moje suigrače ovo je prvi naslov prvaka, tako da je ovo trenutak koji smo željeli podijeliti s navijačima." rekao je Lukaku.

Na pitanje je li ovo najbolja sezona njegove karijere, bivši napadač Evertona i Manchester Uniteda je rekao: "I prošla sezona je bila dobra, ali da, ovo je najbolja sezona u mojoj karijeri. Ovo je sjajno i nadam se da će se nastaviti ovako. Želim se zahvaliti svima, jer sam uistinu jako sretan."