Predsjednik Juventusa Maurizio Arrivabene je potvrdio kako će argentinski reprezentativac Paulo Dybala napustiti taj klub na kraju sezone, nakon što mu istekne aktualni ugovor.


Dybalini zastupnici su već nekoliko mjeseci u bezuspješnim pregovorima s čelnicima Juventusa, koji su na kraju odlučili odustati od daljnjih razgovora nakon što je njihova posljednja ponuda odbijena.

"Juventus neće produžiti ugovor s Dybalom. S dolaskom Vlahovića promijenili su se tehnički aspekti, momčad i projekt su se promijenili. Dio tih promjena je vezan s odlukom da Dybalin ugovor neće biti produžen. Današnji sastanak je bio prijateljski, vrlo iskren, pun poštovanja. Paulo je s nama proveo sedam godina, imamo veliko poštovanje prema njemu. Dobro smo razmislili o odluci koju smo donijeli, ali želimo istaknuti jednu stvar: uprava Juventusa ne donosi odluke protiv Juventusa, nego za Juventus." rekao je Arrivabene.

Argentinac je u Juventus stigao iz Palerma 2015. godine i od tada je osvojio pet uzastopnih naslova prvaka Italije, a bio je i dio momčadi koja je 2017. godine igrala u finalu Lige prvaka.