Trener Rome Luis Enrique nije mogao skriti svoje nezadovoljstvo nakon jucerašnjeg prvenstvenog poraza na gostovanju kod Cagliarija rezultatom 4:2.

Roma je dominirala terenom najvecim dijelom utakmice, ali nisu uspijevali pretvoriti svoju terensku nadmoc u pozitivan rezultat, pa je momcad trenera Davida Ballardinija uzela puni plijen.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Njihova prva prilika je odmah rezultirala golom, ali mi smo se uspjeli vratiti nakon toga. Ipak, nismo bili dovoljno koncentrirani i to nas je koštalo. Moramo napredovati na svim podrucjima i moramo iskorištavati svoje prilike. Necemo nigdje stici ako nastavimo ovako igrati. Moramo se braniti sa svih jedanaest igraca i napadati sa svih jedanaest. Jako sam razocaran sa ovom utakmicom. Ne možemo imati dvadeset sjajnih minuta, a onda biti jadni sljedecih dvadeset." rekao je Enrique.

Roma je trenutno na šestom mjestu talijanske prvenstvene ljestvice sa 31 osvojenim bodom iz dvadeset utakmica, ali sada zaostaju punih deset bodova za Udineseom, koji drži trecu poziciju, posljednju koja daje mogucnost kvalifikacije u Ligu prvaka sljedece sezone.