Menadžer Napolijevog veznog nogometaša Mareka Hamšika Mino Raiola je otvorio vrata mogucem odlasku njegovog klijenta iz Napulja po završetku ove sezone.

Hamšik je vec dulje vrijeme na meti nekih engleskih klubova, a dovodi se i u vezu sa velikim španjolskim dvojcem, a Raiola je sada naslutio kako bi Napoli mogao prihvatiti neku bogatu ponudu.

Manchester United i Manchester City su takoðer navodno posljednjih mjeseci razmišljali o slanju ponude za Slovaka, a vjeruje se kako bi za njegovo dovoðenje mogao biti dovoljan iznos od oko 22 milijuna eura.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Ja imam svoje ideje oko produženja Hamšikovog ugovora. On još nije potpisao novi ugovor. Talijanska liga je sve siromašnija i ja svoje klijente pripremam za buducnost. Ako se nešto ne promijeni i ako se nastavi igrati na istim stadionima, mogu predvidjeti kako ce stvari postati teške." rekao je Raiola.

Odlazak u sijecanjskom prijelaznom roku, o cemu se takoðer špekuliralo, nikada nije bio realna opcija, s obzirom da Napoli još uvijek nastupa u Ligi prvaka, ali odlazak na ljeto je puno izgledniji, ukoliko se nešto znacajno ne promijeni.