Vezni nogometaš Rome Daniele De Rossi je svoju buducnost vezao uz taj klub, potpisavši novi petogodišnji ugovor, potvrðeno je danas službeno.

28-godišnji talijanski reprezentativac je ranije imao ugovor koji je istjecao na kraju sezone, a do danas ga se povezivalo sa nekim drugim klubovima, poput Manchester Citya, Chelsea ili Reala.

Meðutim, nakon višemjesecnih pregovora oko uvjeta daljnje suradnje, danas je objavljeno potpisivanje novog ugovora, cime bi ove špekulacije trebale biti okoncane.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Postigli smo dogovo sa De Rossijem oko petogodišnjeg ugovora. Sutra cemo dati financijske detalje ugovora. Oduševljeni smo što možemo objaviti ovaj sporazum, do kojeg je bilo teško doci, jer je De Rossi mogao odabrati i neku drugu destinaciju. To nam je predstavljalo dodatni napor, ali on je izabrao nas i to je dobar znak." rekao je generalni direktor Rome Franco Baldini za Mediaset.

De Rossi je od pocetka karijere clan Rome i produženje suradnje na još pet godina moglo bi znaciti kako ce karijeru i završiti u ovom klubu.