Trener Intera Claudio Ranieri osjeca kako još uvijek ima potporu predsjednika kluba Massima Morattia i svojih igraca, unatoc nizu katastrofalno loših igara i rezultata.

Domaci poraz rezultatom 1:3 od Bologne u petak je za Inter bio treci uzastopni, te cetvrti u pet posljednjih ligaških utakmica.

"Ni u jednom trenutku nisam osjetio distancu u odnosu na predsjednika Morattija. Zapravo, osjecam jako cvrstu vezu s njim, sa sportskim direktorom Marcom Brancom i sa svim osobljem. Nema podjela u svlacionici. Svi radimo kao ludi, jer kad rezultati nisu dobri, morate raditi duplo teže." rekao je Ranieri.

Interov niz od pet utakmica bez pobjede doveo ih je na sedmo mjesto, sa 14 bodova za vodecim Milanom.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Moramo biti iskreni i reci kako nema dobrog razloga kojim bi se mogla opravdati ovakva forma. Kad sam stigao u Inter ostvarili smo sedam uzastopnih pobjeda i onda izgubili pravac. Moramo ponovno pokazati skromnost kako bismo se vratili na pravi put."

Ranieri se nada kako bi utakmica protiv Marseillea u srijedu u okviru osmine finala Lige prvaka mogla oznaciti prekretnicu za njegovu momcad.

"Sada idemo u Marseille znajuci da možemo ponovno uci u pravu formu i završiti sezonu na najbolji moguci nacina. Moramo reagirati na pravi nacin na nedace. Rekao sam svojim igracima da se prava snaga momcadi vidi kada stvari idu loše i da moramo dokazati da se možemo nositi s teškim vremenima. Negdje duboko, nogomet nije ništa drugo nego mala metafora života." dodao je Ranieri.