Trener Lazia Edoardo Reja je potvrdio kako je upravi kluba predao svoju ostavku na tu poziciju vec prije jucerašnje utakmice Europa lige protiv madridskog Atletica.

"Ja sam donio svoju odluku. Sada cemo se vratiti u Rim i cekati odgovor od kluba." rekao je Reja nakon utakmice u kojoj je njegova momcad doživjela novi poraz i ispala iz Europa lige.

Talijanski novinari i njihove stalne kritike nisu naišli na dobar prijem kod 66-godišnjeg trenera.

"Novinari i mediji su oni koji ne pišu uvijek o Laziu na konstruktivan nacin. Oni su uvijek jako kriticni, to je gotovo dio povijesti Lazia, dok je s druge strane grada (u Romi) sve dobro. Otkako sam došao u Lazio, osim razdoblja na samom pocetku, uvijek smo bili ispred Rome, ali za to nam nikad nisu odali priznanje. Kad nešto krene loše za nas, svi se mediji obruše na Lazio."

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Lazio je trenutno na cetvrtom mjestu ljestvice Serie A, sa cetiri boda prednosti ispred petoplasirane Rome. Reja dodaje kako igraci Lazia brinu samo o mišljenju navijaca iz plavog dijela glavnog grada.

"Oni uvijek pokazuju svoju odanost, oni su uvijek na našoj strani. Na pocetku sezone, dok smo bili u kampu u Fiuggiu, predstavnici navijaca su došli kako bi nas uvjerili u svoju potpotu, neovisno o rezultatima i oni to pokazuju. Danas smo imali 2.500 navijaca koji su doputovali u Madrid kako bi podržali momcad, iako su znali koliko težak zadatak nas ceka."

Sljedecu utakmicu Lazio igra u ponedjeljak protiv Fiorentine, a za sada se ne zna tko ce sjediti na klupi nebeskoplavih u tom susretu.