Predsjednik Intera Massimo Moratti je priznao kako nije siguran žele li navijaci i dalje vidjeti ga na mjestu prvog covjeka kluba i ima li još uvijek njihovu podršku.

Inter je u petak okoncao niz od devet utakmica bez pobjede postigavši dva kasna gola protiv Chieva, ali unatoc pozitivnom ishodu te utakmice na tribinama su bili postavljeni transparenti uvredljivog karaktera na njegov racun.

"Pa, prije svega moram vidjeti žele li drugi da ostanem na mjestu predsjednika. Ne znam zašto ima toliko kritika, ali u povijesti talijanskog nogometa, koju svi dobro poznajemo, Inter nikada nije bio najomiljeniji klub. Nikad nismo bili miljenici medija, tako da naši loši rezultati privlace više kritika nego u slucaju drugih klubova, ali to nam nece stvoriti probleme. Jesam li ljut zbog toga? Ne, naljutite se kad to procitate, ali to brzo proðe." rekao je Moratti za Rai Sport.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Pobjeda protiv Chieva poklopila se s proslavom 104. godišnjice osnivanja kluba, a Moratti je bio sretan što roðendan kluba mogu proslaviti pobjedom.

"Bio je to dobar nacin za proslavu, posebno jer je gostovanje kod Chieva tradicionalno teško. Bilo je dobro pobijediti, iako je uspjeh stigao na samom kraju, ali da smo postigli gol ranije iz jedanaesterca, onda bismo bili manje nervozni. U svakom slucaju, oni su odigrali dobro prvo poluvrijeme i to im je dalo odreðeno samopouzdanje za drugo, tako da je ovo dobra priprema za utakmicu protiv Marseillea." dodao je Moratti.