Srbijanski reprezentativac Miloš Krasic priznao je kako je pogriješio kad je odbio ponude svih drugih klubova i ostao u Juventusu, ali sada kaže kako nece ponoviti takvu pogrešku i na kraju sezone.

Tottenham i Zenit St. Petersburg su, prije svih, željeli u svoje redove u zimskom prijelaznom roku dovesti Krasica, ali on je tada odlucio ostati u Juventusu, gdje je potpuno pao u drugi plan i ostao bez minutaže.

"Na kraju prijelaznog roka u sijecnju imao sam ponude za posudbu od Tottenhama i Zenita. Odbio sam te opcije jer sam vjerovao da cu dobiti priliku u Juventusu. To se pokazalo pogrešnom odlukom i bilo bi puno bolje da sam prihvatio jednu od ponuda. Bilo je puno glasina o interesu Chelsea, ali s njima nije bilo konkretnog kontakta ni ponude. Sve su to bile medijske price." rekao je Krasic.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Krasic je u prvoj sezoni pružao dobre predstave, ali kaže kako ga je trener nakon toga otpisao.

"Jasno je da ovdje nema mjesta za mene i da sam otpisan. Žao mi je što moram napustiti Juventus. Nitko ne bi bio sretan kad bi morao napustiti tako veliki klub, posebno nakon što sam imao tako dobru prvu sezonu, a onda bio otpisan od strane trenera. U mom je interesu da odem. u ovom trenutku pokušavam ostati u dobroj formi i pripremiti se za sljedeci klub u lipnju." dodao je Krasic.