Predsjednik Intera Massimo Moratti nije odbacio mogucnost da Andrea Stramaccioni i sljedece sezone ostane na mjestu trenera, nakon što je u ponedjeljak, devet kola prije kraja sezone, na klupi naslijedio Claudia Ranierija.

Stramaccioni nema nikakvog seniorskog ligaškog iskustva, ali je povjerenje predsjednika stekao voðenjem juniorske momcadi do naslova prvaka Europe za mlade kategorije.

"Jasno je da on ima talenta i ovo iznenada otvara vrata novim projektima. Moram reci, ako on odradi dobar posao, zašto ne bih razmislio o njemu kao o dugorocnom rješenju?" rekao je Moratti.

Talijanski mediji Inter povezuju s trenerom Athletic bilbaa Marcelom Bielsom. Argentinac je prošlog ljeta odbio taj posao, odlucivši se ipak za španjolskog prvoligaša.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Ja sam uvijek govorio lijepe stvari o Bielsi, kao što sam uvijek govorio lijepe stvari i o Mourinhu ili Guardioli. To su treneri koji su na odreðenoj razini, ali moram reci da mi vec u klubu imamo talentiranog trenera i necu tražiti negdje drugog." dodao je Moratti.

Stramaccioni je Interov vec peti trener u razdoblju od samo 22 mjeseca, a svoju prvu utakmicu imat ce u nedjelju protiv Genoe.