Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis je izjavio kako napadac njegovog kluba Edinson Cavani nigdje nece otici u predstojecem ljetnom prijelaznom roku.

Urugvajski napadac se neprestano povezuje s mogucim transferom u neki veci klub, a u travnju je i sam ostavio otvorenom mogucnost promjene sredine, no De Laurentis je uvjeren kako 25-godišnji nogometaš ostaje u njegovom klubu i sljedece sezone.

"Cavani je sjajan momak i on ce ostati ovdje, kao i svi ostali igraci koji žele ostati u Napoliju." rekao je De Laurentis za Il Corriere dello Sport.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

De Laurentis je priznao kako Ezequiel Lavezzi u ugovoru ima odštetnu klauzulu, koja mu omogucava odlazak ukoliko neki klub ponudi taj iznos Napoliju.

"On je želio tu klauzulu prilikom dogovaranja ugovora, tako da postoji mogucnost da je iskoristi u nekom trenutku. Morat cemo sacekati kako bismo vidjeli ima li klubova koji su spremni platiti tu klauzulu. Lavezzi mi je prirastao srcu, ali ako on bude želio otici i ako neki klub bude spreman platiti odštetu, morat cemo ga pustiti." dodao je De Laurentis.