Predsjednik Lazia Claudio Lotito je najavio pojacavanje svoje momcadi za sljedecu sezonu, rekavši kako ce u predstojecem ljetnom prijelaznom roku taj klub dovesti dva ili tri igraca svjetske klase.

U Laziu se nadaju kako ce ovu sezonu završiti na trecem mjestu, kako bi sljedece sezone igrali Ligu prvaka, iako su znacajno pokvarili svoje izglede za takav ishod nakon današnjeg poraza na gostovanju kod pretposljednje momcadi lige, Novare.

Unatoc tom porazu i cinjenici da je ranije ove sezone nudio svoju ostavku, Lotito je naglasio kako je pozicija trenera Edya Reje dugorocno sigurna, te se klub želi koncentrirati samo na ojacavanje momcadi u ljetnom prijelaznom roku.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Rejin ostanak za nas nikad nije bio upitan, mi želimo nastaviti projekt koji smo zapoceli. Nadamo se kako cemo dovesti dva ili tri vrhunska igraca kako bismo bili konkurentni i u Europi." rekao je Lotito.

Na pitanje o Miroslavu Klose, koji je trenutno izvan terena zbog ozljede, Lotito je odgovorio: "Iz onoga što znamo, moguce je da zaigra u posljednje dvije utakmice, ali nema nikakvih garancija da ce tako biti."

Lazio u nedjelju u utakmici koja bi mogla odluciti pitanje putnika u Ligu prvaka sljedece sezone gostuje kod cetvrtoplasiranog Udinesea.