Dopredsjednik Milana Adriano Galliani je rekao kako taj klub nema namjeru dozvoliti odlazak sa San Sira niti Zlatanu Ibrahimovicu niti Thiagu Silvi, a kaže i kako svi u klubu mogu biti zadovoljni ucinkom momcadi trenera Massimiliana Allegrija.

Ibrahimovic se posljednjih tjedana povezuje s madridskim Realom, dok je ime Thiaga Silve gotovo cijele sezone spominjano u kontekstu moguceg transfera u Barcelonu. Medjutim, na novinarsko pitanje o Milanovim planovima za predstojeci prijelazni rok, Galliani je rekao da ce njih dvojica ostati u klubu.

"Mi vec imamo dvojicu igraca svjetske klase, Thiaga Silvu i Zlatana Ibrahimovica, koji ce ostati s nama." rekao je Galliani odgovarajuci na pitanje da li taj klub planira na ljeto dovesti nekog igraca svjetske klase.

 Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

Na pitanje o desetorici igraca Allegrijeve momcadi kojima na kraju sezone istjece ugovor, Galliani je rekao: "O tome cemo poceti razmišljati ovog tjedna. Vrata mog ureda ce biti otvorena od sutra pa nadalje. S obzirom da smo vec osigurali nastup u Ligi prvaka, imamo cijelo ljeto pred sobom za razmišljanje o sljedecoj sezoni."

Iako Milan nije uspio obraniti naslov prvaka osvojen prošle sezone, Galliani smatra kako je i ova sezona donijela razloga da svi u klubu budu ponosni na ucinjeno.

"Bili smo najuspješnija talijanska momcad u Ligi prvaka, a u domacem kupu smo ispali u polufinalu tek u produžecima. Jasno je da bismo voljeli da u prvenstvu necemo završiti kao drugoplasirani, ali Juventus je osvojio ligu i treba im cestitati. Jucer sam nazvao predsjednika Juventusa Andreu Agnellija i cestitao mu."

"Mi smo na drugom mjestu nakon što smo prošle godine osvojili prvenstvo i plasirali smo se u Ligu prvaka, tako da život ide dalje i sljedece sezone cemo se ponovno boriti za titulu. Sada gledamo prema sljedecoj sezoni, bez tuge za onim što je prošlo. Prihvatljivo je pasti s prvog na drugo mjesto. U posljednje dvije sezone s Allegrijem na klupi smo osvojili više bodova nego itko drugi u Italiji." izjavio je Galliani.