Predsjednik dortmundske Borussie Hans-Joachim Watzke je odbacio špekulacije o tome kako će poljski reprezentativni napadač Robert Lewandowski ovog ljeta napustiti taj klub i preći u redove Manchester Uniteda.

Neki su poljski mediji na osnovu izjava poljskog izbornika Franciszeka Smude iskonstruirali priču po kojoj je prelazak Lewandowskog na Old Trafford praktički već riješena stvar, ali Watzke kaže kako su te priče daleko od istine.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri

"Nije važno hoćemo li dobiti službene ponude ili ne. Rekao sam već prije nekoliko tjedana kako će se Robert vratiti na pripreme naše momčadi nakon Eura 2012 i odmora i to će se i dogoditi. Već mi je dosta tih špekulacija. Doista ne brinem o glasinama u poljskim medijima. Dobro poznajem poljske medije i stoga znam kako mogu ocijeniti te priče." rekao je Watzke.

Isti su mediji prenijeli i navodnu Smudinu izjavu na račun preostale dvojice poljskih reprezentativaca u redovima Borussie, pa bi po tome Jakub Blaszczykowski također trebao u Englesku, a Lukasz Piszczek u madridski Real.

"Ja poznajem Smudu već dugi niz godina. U dobrim smo odnosima i ne vjerujem da je on rekao takvo što." dodao je Watzke.