Poljski reprezentativac Robert Lewandowski je odbacio sve špekulacije oko mogućeg odlaska iz dortmundske Borussie ovog ljeta, rekavši kako je cijela medijska pompa proistekla iz jedne šale njegovog menadžera.


Lewandowskog se nakon sjajne sezone u dresu dortmundske Borussie počelo dovoditi u vezu najprije s Manchester Unitedom, a posljednjih dana i madridskim Realom, no 23-godišnji napadač tvrdi kako u tim pričama nema nikakve istine.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Na pitanje novinara Kickera o interesu madridskog Reala za njegove usluge, Lewandowski je rekao: "Doista? To je nešto novo za mene. Tim stvarima se bavi moj menadžer. Mene to u ovom trenutku ne interesira. Pitali su ga je li bio gost Josea Mourinha, s obzirom da je on bio u Varšavi, a on se našalio i rekao 'Naravno! Ako Robert zabije četiri gola na Euru otići će s Mourinhom u Real'. To je odjednom postalo nešto važno."

"Kao što sam rekao prije Europskog prvenstva, sva moja koncentracija je usmjerena na ovaj turnir. Sada imam samo jedan cilj: pobjeda u utakmici protiv Češke. To je možda najvažnija utakmica u povijesti poljskog nogometa. Važno je pobijediti, ne samo zbog nas, nego zbog cijele države. Moramo biti čvrsti u obrani, ali prije svega moramo odmah iskoristiti svaku svoju priliku." dodao je Lewandowski.