Nizozemski reprezentativac Arjen Robben priznaje kako prošla sezona nikako nje bila njegova najbolja, te smatra kako će morati ponovno postati sebičniji igrač ako se želi vratiti na svoj vrhunac.


Nizozemac je proteklih godina često bio na meti kritika upravo zbog svoje sebičnosti, ali on vjeruje da je upravo ta sebičnost ono što ga čini opasnim za protivničke obrane.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


"Moram se vratiti osnovama. Možda će zvučati čudno, ali moram ponovno postati sebičniji. Moram praviti individualne akcije kako bih stekao samopouzdanje. Imao sam nekih situacija u pripremnim utakmicama gdje sam pomislio 'to je onaj stari Arjen'. Nikad nisam bio potpuno opušten u proteklih par mjeseci. Previše sam razmišljao o tome što ću napraviti, umjesto da se poslužim svojom intuicijom. Moja nepredvidljivost je obično moja najveća snaga. Jasno je da s vremena na vrijeme donesem pogrešnu odluku, ali to je dio moje igre. Prošle sezone nisam uspio dosegnuti vrhunac svoje forme, jer sam podsvjesno pokušavao prilagoditi svoju igru momčadi." rekao je Robben.

Ono u čemu je Robben i dalje dosljedan sebi je podložnost ozljedama, pa je ponovno zaradio jednu igrajući za nizozemsku reprezentaciju, zbog čega je njegov nastup u utakmici protiv Mainza i dalje pod znakom pitanja.