Njemački vezni nogometaš Tim Borowski je objavio kako završava svoju nogometnu karijeru zbog brojnih problema s ozljedama. 32-godišnji nogometaš je bio slobodan igrač nakon što mu je s krajem protekle sezone istekao ugovor s Werderom, te je odlučio kako neće tražiti novi klub.


Glavni razlog za ovakvu odluku bila je ozljeda gležnja koja ga je mučila protekle dvije godine.

"Imao sam sjajno životno razdoblje kao nogometaš s puno sjajnih, emotivnih trenutaka. To će uvijek ostati dio mene." rekao je Borowski za službenu stranicu Werdera.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Bivši njemački reprezentativac je otkrio kako će vjerojatno ostati raditi u klubu u kojem je proveo najveći dio svoje igračke karijere.

"Werder je moj klub. U razgovorima sam s ljudima u klubu i mislim da ću za oko mjesec dana znati što ću raditi. Ipak, do siječnja ću uzeti odmor i uživati u slobodnom vremenu s obitelji." dodao je Borowski.

Borowski je karijeru započeo u Werderu, gdje je proveo osam sezona prije nego što je 2008. godine preselio u Bayern. Već godinu dana kasnije vratio se u Werder i do kraja prošle sezone nosio dres tog kluba. U 210 bundesligaških utakmica u dresu Werdera Borowski je postigao 23 gola.