Kapetan poljske reprezentacije, nogometaš dortmundske Borussie Jakub Blaszczykowski će propustiti predstojeću kvalifikacijsku utakmicu svoje reprezentacije za Svjetsko prvenstvo 2014. godine protiv Engleske, nakon što se ozlijedio u utakmici protiv Hannovera u nedjelju.


26-godišnji nogometaš bi izvan terena mogao biti i do šest tjedana, što znači da će propustiti i nekoliko utakmica za svoj klub.

"Odmah sam osjetio da nešto nije u redu. Kao sportaš to primijetite. To nije lako za prihvatiti, posebno jer sam bio u dobroj formi. Ali imao sam i teže ozljede. Borit ću se i pokušati se vratiti na teren što prije. Ovo je frustrirajuće, ali ne može se promijeniti. Momci mogu odigrati i bez mene." rekao je popularni Kuba.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Iako neće igrati u spomenutoj utakmici protiv Engleske, te prijateljskom susretu protiv Južne Afrike četiri dana kasnije, Blaszczykowski bi se ipak trebao priključiti reprezentaciji.

"Ako to bude moguće, bit ću u Varšavi. Ja sam kapetan momčadi i želim biti tamo i dati svoju podršku momčadi." dodao je.