Trener njemačkog prvaka Borussie Dortmund Jürgen Klopp kaže kako je zadovoljan izvedbama svoje momčadi ove sezone, ali vjeruje kako oni još uvijek nisu dosegnuli vrhunac, te imaju još prostora za napredak.


Borussia trenutno drži treće mjesto na bundesligaškog ljestvici, s dvanaest bodova manje od vodećeg Bayerna, ali Klopp ipak smatra kako je njegova momčad uradila dovoljno da zaslužuje pohvale.

"Nije to bila igra svjetske klase, ali je bila apsolutno u redu. Stvorili smo solidne temelje na kojima možemo raditi. Uvijed smo bili malo bolji od protivnika i mislim da smo zadržali tu razliku." rekao je Klopp.

Nogometni menadžer - Postani menadžer u ovoj besplatnoj nogometnoj igri


Klopp je priznao kako igra u obrani nije bila na razini, ali je uvjeren da će naučiti svoje lekcije do povratka sa zimske stanke.

"Mi učimo iz svojih pogrešaka. To ćemo ponovno uraditi. Onda ćemo postati još neugodniji protivnik. Na primjer, jasno je da smo primili previše golova u nekoliko prilika. Ako se sjetite kako nam je sve išlo u prilog u posljednje dvije godine, pošteno je da se sada moramo ponovno pobrinuti za te stvari." dodao je Klopp.

Borussia Dortmund natjecanje u Bundesligi nastavlja gostovanjem kod Werdera 19. siječnja.